Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de o vegetatie luxurianta si o priveliste superba catre mare, hotelul Karina este ideal pentru familiile si cuplurile in cautare de relaxare, complexul intampinandu-si oaspetii intr-o atmosfera linistita.

Localizare:

Hotelul este situat in statiunea Benitses, de pe coasta de est a insulei Corfu, la 12 kilometri de aeroport, 14 kilometri de centru, portul central, Fortareata Veche si de Templul lui Artemis, 5 kilometri de palatul Achillion, 16 kilometri de parcul de distractii acvatic Aqualand, 36 de kilometri de Castelul Angelokastro.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru soare, wi-fi, bar si restaurant,  terasa, sala de jocuri, serviciu zilnic de menaj, birou de turism, receptie deschisa 24/7.

Plaja publica, cu nisip si pietris Benitses se afla la circa 1 kilometru de hotel, distanta pana la aceasta putand fi parcursa in doar 15 minute de mers pe jos. Zona de plaja detine titlul de Blue Flag ca certificare a calitatii apelor sale si dispune de facilitati precum sezlonguri ( ce pot fi inchiriate contra-cost), cabine de schimb, toalete si dusuri publice.

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer conditionat, TV-LCD, telefon, frigider, uscator de par, baie cu dus sau cada si articole de toaleta, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Piscina exterioara