Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHOS PALACE


Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 2 km de satul Kallithea, la 80 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic.


Recomandari

Hotel renumit, situat intr-o zona pitoreasca, inconjurat de gradini cu vegetatie luxurianta. Plaja lunga cu nisip auriu, una dintre cele mai bune de pe coasta. O gama variata de camere, restaurante si baruri, piscine, activitati sportive si de divertisment, club pentru copii, disco, servicii de conferinta. Hotelul apartine lantului G-Hotels. Peisajul natural uimitor, serviciile de calitate si programele de divertisment vor transforma sejurul dvs intr-o vacanta de neuitat. Potrivit pentru toate categoriile de turisti.


Descriere camere

Total 413 camere: Singles MV, Doubles for single MV/SV (~25 mp), Double Rooms MV/SV (~25 mp), Doubles Superior (~30 mp), Junior Suite MV (~50 mp), Superior Suites SV (~60 mp).

Facilitati camere: aer condiționat centralizat (iulie-august), TV satelit, mini-frigider, seif (contra cost), telefon, baie, uscător de păr, balcon.
Tip pat suplimentar - standard / pliabil.
Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Single MV Pat dublu.
Double for single MV / SV Pat dublu, canapea.
Double Room MV / SV Pat dublu, canapea.
Double Superior Pat dublu, canapea, balcon mare, baie cu jacuzzi.
Junior Suite MV Camere cu scară interioară și balcon cu vedere la munte. Minibar (la cerere, contra cost). La nivelul inferior - living cu canapea, la nivelul superior - dormitor cu ușă (pat dublu) și baie de marmură.
Superior Suite SV Camere spațioase pe două nivele, cu scară interioară și balcon cu vedere la mare. Minibar (la cerere, contra cost). La nivelul inferior - cameră de zi, canapea, birou, WC. La etajul superior se află un dormitor, pat dublu și baie de marmură cu jacuzzi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.