Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL ODESOS

de la
506  422 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Park Hotel Odesos este situat în zona central-sudică din stațiunea Nisipurile de Aur, la 200 de metri de plajă.

Facilitati hotel

Park Hotel Odesos dispune de: restaurant principal cu terasă în aer liber, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, Wi-Fi în lobby (gratuit), bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune specială pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină, piscină interioară cu secțiune pentru copii, SPA (masaj, jacuzzi, saună, baie de aburi), cabinet cosmetic, coafor, sală de fitness, aerobic, aerobic în apă, tenis de masa, darts, biliard, birou de schimb valutar, room service, seif (contra cost), teren de joacă pentru copii, Mini Club, babysitting, sală de conferințe, magazine, spălătorie (contra cost), asistență medicală, parcare supravegheata (în limita locurilor disponibile, contra cost).

Toate camerele dispun de baie cu duș, aer condiționat/căldură, telefon, balcon sau terasă cu masă și scaune, minibar, facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei, seif (gratuit), uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie