Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN WORLD PALACE (EX.ALVA DONNA WORLD PALACE

de la
2133  1474 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Kemer-Kiriş, hotelul se afla la o distanta de 60 km de Antalya și 65 km de aeroport, avand plaja langa cladirea principala. Detine 4 Restaurante: Numeroase opțiuni gastronomice pentru toate gusturile, 9 Baruri: Diverse locuri de relaxare pentru băuturi și socializare, 6 Piscine: printer care 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogan, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), Plajă: Acces direct la o plaja cu nisip si pietris, vip pavilion si plaja privata pentru copii. Pe plaja si la piscina umbrele, sezlonguri, saltele si gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, minifotbal, minigolf, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 6 sali de conferinte (35-750 pers.)

Localizare

Hotelul este situat in Kiris, la 6 km de centrul orasului Kemer, la 60 km de Antalya si la 65 km fata de aeroport.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, restaurante à la carte, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), piscine in aer liber, atat pentru adulti cat si pe copii cu tobogane, relax pool zone 16+, piscina interioara pentru copii si pentru adulti, terasa, 

Contra cost: spalatorie, babysitting/servicii pentru copii, sala de conferinta si petreceri, jocuri, sauna si baie turceasca, magazine, room service, servicii medicale.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, minibar si balcon, baie privata cu dus sau cada. Baile sunt prevazute cu uscator de par.

Info

  ***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Fitness
Sporturi
Piscina interioara