Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
951  475 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel este la 3 minute de mers pe jos de plaja. Situat in centrul orasului Alanya, acest hotel ofera camere la prețuri accesibile, cu balcon privat. Turistii se pot relaxa in centrul SPA sau pot face diferite activitati cum ar fi tenis de masa sau diverse sporturi acvatice. Diferite programe de divertisment sunt disponibile atat pentru adulti si cat pentru copii.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Alanya, la cativa pasi de plaja 80 m,  la 135 de km de aeroportul din Antalya si la 2 km fata de centrul orasului.

Facilitati hotel

Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale, de asemenea hotelul are si un bar care serveste diferite bauturi racoritoare.

Plaja privata a hotelului se afla la 80 m de hotel si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare contra cost. La piscina sezlongurile si umbrelele de soare sunt incluse.

Turistii se pot relaxa in centrul SPA sau pot face diferite activitati cum ar fi volei, fotbal, mini glof, diverse sporturi acvatice. Diferite programe de divertisment sunt disponibile atat pentru adulti si cat pentru copii.

Contra cost: sauna, baie turceasca, masaj, cinema.

Hotelul Arsi este la câțiva pasi de restaurante, baruri si magazine. In centrul orasului se poate ajunge cu linia de autobuz, care opreste chiar în fata hotelului.

Facilitati camere

Acest hotel detine 72 de camere standard, dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. balcon.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )