Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA JUST IN BEACH


Descriere

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Aska Just In Beach face parte din lantul hotlier Aska, intrand sub umbrela acestora in anul 2009. Inainte de aceasta data era cunoscut sub numele de Justiniano. In 2013 a castigat premiul de calitate din partea HolidayCheck, obtinand un punctaj de 5.3 din 6 puncte.

Puncte forte:
plaja premiata cu Blue Flag lunga de 250m
hotel pe plaja;
hotel compact cu facilitate si servicii usor accesibile

Localizare:
La 1km de Avsallar, la 23km de Alanya si la 107km de Antalya oras.

Facilitati hotel:
Restaurant principal, snack bar si bar la plaja, bar in lobby, restaurant a la carte, piscine, piscina pentru copii, piscina interioara, sezlonguri/umbrele/prosoape gratuite la plaja si la piscina, dus la piscina si la plaja, sauna, baie turceasca, centru fitness, wi-fi in lobby, terenuri de tenis, mini-club, mini-disco.

Tipuri de camera si dotari:
- Sea Side Room Main Building: situate in cladirea principala, suprafata de 20-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2+1pax, au balcon si mocheta sau gresie.
- Sea View Room Main Building: situate in cladirea principala, suprafata de 20-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2+1pax, au balcon si mocheta sau gresie.
- Direct Sea View Main Building: situate in cladirea principala, suprafata de 20-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2+1pax, au balcon si mocheta sau gresie.
- Economy Room Land View Main Building: situate in cladirea principala, suprafata de 19-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2pax, nu au balcon, au mocheta sau gresie.
- Annex Room Land View Annex Building: situate in cladirea anexa, suprafata de 20-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2+1pax, au balcon si parchet laminat.
- Economy Annex Room Land View Annex Building: situate in cladirea anexa, suprafata de 20-22mp, grad de acomodare min. 1 pax a max 2+1pax, au balcon si parchet laminat.
- Family Room Main Building: situate in cladirea principala, au o suprafata de 40mp, 2 dormitoare, o baie, balcon, mocheta. Gradul de ocupare este de min 3 pax a max. 4 pax (inclusive copii)

Toate camerele sun doate cu aer conditionat, TV prin satelit, mini bar, uscator pentru par, seif contra-cost, telefon

Tip de masa: All Inclusive

Pentru copii: mini club, mini disco, piscina interioara si exterioara, baby cot, mini show-uri.
Activitati incluse: show-uri speciale, competitii, programe de animatie, turnee, tenis, biliard, tenis in nocturna, basket, volei pe plaja, canoe, jet ski, parasailing, dart, tenis de masa.

*Canoe, jet ski, parasailing a contra cost

Tips/ recomandari:
Bucura-te de sporturi nautice pe o plaja cu Blue Flag

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.