Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASRIN BEACH HOTEL

de la
835  737 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: statiunea Alanya, la 90 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de localitatea Avsallar.Hotelul se afla la 50 m peste drum de plaja proprie la care se poate ajunge printr-un pasaj subteran. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 6 nivele (toate camerele cu vedere totala sau partiala la mare. Facilitati camera standard: camerele sunt frumos decorate si utilate cu telefon , TV- Sat, seif ( contra cost ), grup sanitar, mini bar, uscator de par, aer conditionat. Facilitati hotel: aqua park, program de animatie, activitati sportive, entertainment, sali de conferinta , servicii medicale contra cost non-stop, servicii de spalatorie contra cost, coafor, sauna, masaj contra cost, pool bar, beach bar, amfiteatru, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, cu sectiune pentru copii cu tobogane , piscina interioara, conexiune gratuită la internet wireless în hol, restaurant, Lobby&Bar, Patiserie, amfiteatru, animaţie, bar pe plajă și bar la piscină, mini Club, fotograf, magazin de suveniruri, SPA (baie turcească, saună, jacuzzi). Hotelul are de asemenea: restaurant, aer condiționat controlat independent (Split), televiziune prin satelit, zone de activitate social, serviciu de trezire, cameră pentru bagaje, schimb valutar, serviciu de menaj, servicii de spălătorie și curățătorie chimică* (contra cost), serviciu de securitate nonstop, SPA (masaj*, contra cost), seif privat

Facilitatile hotelului

Aqua park, program de animatie, activitati sportive, entertainment, sali de conferinta , servicii medicale contra cost non-stop, servicii de spalatorie contra cost, coafor, sauna, masaj contra cost, pool bar, beach bar, amfiteatru, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, cu sectiune pentru copii cu tobogane , piscina interioara, conexiune gratuită la internet wireless în hol, restaurant, Lobby&Bar, Patiserie, amfiteatru, animaţie, bar pe plajă și bar la piscină, mini Club, fotograf, magazin de suveniruri, SPA (baie turcească, saună, jacuzzi).  

Hotelul are de asemenea: restaurant, aer condiționat controlat independent (Split), televiziune prin satelit, zone de activitate social, serviciu de trezire, cameră pentru bagaje, schimb valutar, serviciu de menaj, servicii de spălătorie și curățătorie chimică* (contra cost), serviciu de securitate nonstop, Transfer aeroport* (contra cost), SPA (masaj*, contra cost), seif privat

 

Facilitati camere

Facilitati camera standard: camerele sunt frumos decorate si utilate cu telefon , TV- Sat, seif ( contra cost ), grup sanitar, mini bar, uscator de par, aer conditionat.

 

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului pentru a verifica serviciile oferite (contra cost si gratuite). 

 

In statiunea Alanya, la 90 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de localitatea Avsallar.Hotelul se afla la 50 m peste drum de plaja proprie la care se poate ajunge printr-un pasaj subteran. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 6 nivele (toate camerele cu vedere totala sau partiala la mare.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Receptie 24h
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Asistenta medicala