Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY GOLD DREAMS


Descriere

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Misiunea hotelurilor din lantul Aydinbey este de a se adapta inovatiilor, de a crea un cadru familial si linistit pentru familii, de a veni in intampinarea oaspetilor si a nevoilor acestora.

Puncte forte:
- plaja privata, situata la 50m peste drum, usor accesibila;
- orientat catre copii
- hotel renovat in 2015

Localizare: vis-a-vis de plaja din Alanya, la 25km de Alanya centru si la 110km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel:
plaja cu nisip, 2 piscine, 4 tobogane cu apa, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, piscina interioara pentru copii incalzita, sezlonguri/umbrele/prosoape gratuite la plaja si la piscina, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (Otoman si Fish), snack bar, inghetata, 5 baruri, centru SPA, sauna si baie turceasca, centru fitness, Sali de conferinta.

Tipuri de camere si dotari:
Standard: suprafata de 22mp (dintre care 3 camere sunt rezervate pentru persoanele cu handicap), au mocheta, baie cu cada, telefon, aer conditionat, uscator pentru par, TV LCD, minibar, seif, balcon.
Family Bungalows a suprafata 44 mp, 2 camere separate, baie cu cada, gresie, telefon, aer conditionat, balcon, sofa extensibila, mini bar, LCD TV, uscator pentru par. Camerele sunt situate in vile.

Minibarul din camera se reumple zilnic cu apa minerala si apa plata.

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Pentru copii:
piscina interioara si exterioara, mini club, mini disco, cinema, amfiteatru.
Activitati incluse: dart, basket, volei, gym, dansuri, aerobic, tenis de masa, jocuri in piscina, show-uri pe timp de zi si de seara. Contra cost: banana, jet ski, canoe, parasailing, racket-ball, internet caffe.

Tips/ recomandari:
Savureaza o bautura personalizata la unul dintre barurile hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.