Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

de la
943  744 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Kleopatra Ada Beach este situat pe plaja Kleopatra; este nevoie de 1 km până în centrul Alanya, 10 m până la plajă, 118 km până la aeroportul din Antalya. Taxi și microbuz sunt disponibile pentru transportul dumneavoastră.

Localizare

Hotelul Kleopatra Ada este situat la 60 m de faimoasa plaja Kleopatra,la numai 800 m de centrul orasului Alanya si 125 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Restaurant, lobby, lobby bar, lift, internet, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscina, salon TV, mini market, bar pe plaja, program de divertisment in fiecare seara.

Persoanele active pot practica diverse sporturi cum ar fi:volei pe plaja, darts, biliard, sporturi acvatice, pentru cei care cauta relaxarea enumeram dintre facilitatiel hotelului:baia turceasca, sauna, masaj.

Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt gratuite la piscina.

Contra cost: doctor, minibar in camera si seif, ezlongurile, saltelele si umbrelele de la plaja, spalatorie, bauturile si gustarile din import.

Facilitati camera

Hotelul dispune de 86 camere, dotate cu baie proprie cu dus,aer conditionat, TV-satelit, telefon, seif si minibar(contra cost) si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )