Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LATANYA PARK RESORT


Descriere

AN DESCHIDERE: 2007
LOCALIZARE: Hotelul Latanya Beach resort se afla pe malul marii.in localitatea Yaliciflic, la 40 km de aeropoirtul din Bodrum- Milas , la 16 km de centrul orasului Bodrum, inconjurat de o padure de pini.
SUPRAFATA:17.000 mp.
CAPACITATE: 140 de camere.
FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, Calisia Restaurant, restaurant A l'a Carte, 5 baruri (Poseidon Bar, Lobby Bar, Yaz Bah Kahvesi, Disco Bar, Begonville Bar), piscine exterioara,piscina pentru copii, servicii medicale, servicii de spalatorie, parcare, sala de fitness, volei pe plaja, billiard , tenis de masa, tir, internet-caffe, loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani),cinema, plaja proprie cu nisip-pietris si ponton, umbrele, sezlonguri si saltele gratuite atat la plaja cat si la piscina, programe de animatie pentru adulti si copii, specatcole seara.
FACILITATI CAMERE: Hotelul este alcatuit dintr-un corp de 3 etaje si 4 corpuri de 3 etaje annex. Camerele sunt dotate cu: baie cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, balcon sau terasa, seif in camera, mini bar, TV cu programe prin satelit si telefon, vedere la piscina, gradina sau mare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.