Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHARK CLUB HOTEL

de la
1164 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Deschis in sezonul de vara a anului 2011, hotelul de 4 stele, care a devenit rapid favoritul oaspeților prin abordarea sa prietenoasa si a serviciilor calitative, se află la doar 2 km de centrul orașului Bodrum

Localizare

Hotelul Club Shark este situat in centrul orasului Gumbet, unul dintre cele mai populare locuri din Bodrum. La 1 minut de mers pe jos de strada Gumbet Bar si la doar 400 de metri de mare. departe.

 

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor numeroase facilititati precum restaurante interioare și exterioare, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele, sala de sedinte, baie turceasca, sauna, masaj, bar la piscina, lobby bar, sala de sport, internet wi-fi, medic, minimarket și animatie. In plus, hotelul dispune de serviciu de transfer gratuit la plaja sa privata de pe coasta Bitez, Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja. Piscina restaurant, piscina pentru copii, jocuri la piscina, baie turceasca, sauna, sala de sport cu echipament, tenis de masa, animatie soft, internet wireless in toate zonele si camerele. Bauturile din import, inghetata, sucuri de fructe proaspat stoarse, cafeau turceasca, serviciile medicale, seiful, telefon, biliard, spalatorie, curatatoriorie chimica, prosoape de plaja sunt taxabile.

Facilitati camera

Hotelul nostru are un total de 105 camere. Toate camerele au TV prin satelit, uscator de par, toaleta, dus, telefon, aer conditionat, minibar, internet, balcon si seif.

Info

Descrierea are caracter informativ.***

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Room service
Fitness
Rent-a-car