Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YELKEN MANDALINCI SPA WELLNESS

de la
1215  1145 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Yelken Mandalinci 4* este situat in Turgutreis la 18 km de centrul statiunii Bodrum Localizare: Hotelul Yelken Mandalinci 4* este situat in Turgutreis la 18 km de centrul statiunii Bodrum. Plaja sa privata este situata la 100m. Facilitati hotel: restaurant, bar, restaurant (bufet), snack bar, rent a car, receptie 24h, spalatorie, curatatorie chimica, spa & centru de wellness, sauna, fitness. Facilitati camere: Toate camerele hotelului Mandalinci Spa & Wellness ofera camere cu aer conditionat, TV cu ecran plat, balcon si baie privata.

Localizare

Hotelul Yelken Mandalinci 4* este situat in Turgutreis la 18 km de centrul statiunii Bodrum. Plaja sa privata este situata la 100m.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un restaurant unde pot servi diferite preparate, bar, restaurant (bufet), snack bar, rent a car, receptie 24h, spalatorie, curatatorie chimica, spa & centru de wellness, sauna, fitness.

Facilitati camera

Toate camerele hotelului Mandalinci Spa & Wellness ofera camere cu aer conditionat, TV cu ecran plat, balcon si baie privata.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Room service
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Rent-a-car