Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort & SPA


Descriere

Locatie
Insula Corfu, statiunea Ermones, la 16 km de statiunea Paleokastritsa, la 5 km de statiunea Glifada, la 16 km de centrul orasului Corfu si de aeroport.
Recomandari
Hotel de lux situat pe o colina, inconjurat de dealuri verzi. Ofera servicii de calitate, mancare buna, spatii verzi ingrijite, plaja frumoasa, mare curata, o gama variata de camere spatioase si confortabile, design elegant, restaurante, baruri, piscine, sali de conferinta, acces la internet, un centru spa. Alegerea ideala pentru o vacanta exclusivista.


Descriere camere
Total 267 de camere:  Double Rooms SV/MV/Limited SV (~32 mp), Doubles Superior MV (~32 mp), Deluxe Double Rooms Private Pool SV (~32 mp), Deluxe Suites Private Pool SV (~65 mp), Villa Private Pool SV (~105 mp). Facilitati camere: aer conditionat (la cerere), mini-bar (la cerere, contra cost), cada/ dus, uscator de par, telefon, seif electronic, Tv, acces la internet prin cablu, halate si papuci de baie, kit pentru cafea/ ceai (la cerere, contra cost), balcon/ terasa.Double Room - Doua paturi de o persoana sau pat dublu.Double Superior MV - Doua paturi de o persoana sau pat dublu.Deluxe Double Rooms Pr. Pool SV - Doua paturi de o persoana sau un pat dublu, baie cu cada si dus, piscina privata.Deluxe Suite Pr. Pool - Pat dublu king-size, canapea, cada si dus, piscina privata.Villa Private Pool SV - dormitor matrimonial cu pat dublu, dormitor cu doua paturi de o persoana, living, zona de luat masa, canapea, piscina privata.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.