Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLON HOTEL (RETHYMNO)

   Rethymno Rethymno Si Chania

de la
739  703 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Apollon este situat la 4 km de Rethymno, la doar 500 m de plaja cu nisip si la 400 m de magazine, cluburi de noapte si baruri. Aeroportul Internațional Chania este la aproximativ 65 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Heraklion este la aproximativ 79 km.

Localizare

Hotel Apartments Apollon este situat la 4 km de Rethymno, la doar 500 m de plaja cu nisip si la 400 m de magazine, cluburi de noapte si baruri. Aeroportul Internațional Chania este la aproximativ 65 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Heraklion este la aproximativ 79 km. 

Facilitati Hotel

receptie,restaurant,bar ,terasa,gradina.piscină în aer liber ,snack bar lângă piscină,piscină pentru copii,birou de turism,schimb valutar,camera de bagaje,zonă de joacă înăuntru,camera de jocuri,minimarket

Servicii si facilitati cu plata : spalatorie/calcatorie,bilete pentru transport în comun,biliard,inchirieri auto.

Parcare publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare).

Facilitati camere

 Toate apartamentele și studiourile au facilități excelente și moderne, inclusiv o chicinetă complet utilată cu frigider,facilități pentru prepararea de ceai și cafe,TV, radio, telefon, seif, aer condiționat,wi-fi gratuit și balcon sau terasă  cu vedere la grădină, la piscină sau la mare.De asemenea, fiecare are baie privată cu duș și uscător de păr. 

 

 

 

 

 
***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://apollon-hotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.