Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almare Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja.
Hotelul ofera i un serviciu de inchirieri auto. Oraul Heraklion este la 11 km de Hotelul Almare Beach, iar Hersonissos se afla la 13 km. CretAquarium este la 3 km, iar la aproximativ 10 minute de mers cu maina se gasete un teren de golf.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Heraklion, situat la 7 km de proprietate.

FACILITATI
Oaspeii beneficiaza de acces gratuit la piscina i la restaurantul proprietaii partenere, situata la aproximativ 40 de metri. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Pisicina exterioara a hotelului invecinat Sunset Beach, bar la piscina hotelului invecinat Sunset Beach (aprox. 40 m), snack bar in hotelul Sunset Beach (la aprox. 40 m), internet Wi-Fi, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost).
Acest hotel ofera, de asemenea, facilitati precum un parc acvatic, zona cu piscina in aer liber si un bar. Exista la fata locului sala de sport.
Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, MasterCard, Maestro.
Bancomat: la 100 m de hotel.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

RESTAURANT
In fiecare zi, hotelul ofera un mic dejun bufet. Restaurantul gastronomica din incinta ofera preparate din bucataria greaca. Restaurantele Kafe Meze Pratsinis, Pan Asia si Taverna Arkadi, care ofera diferite feluri de mancare, se afla la 50 metri de proprietate.

CAMERE
Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
Un total de 12 camere:
- Superior Room GV (cu o camera, vedere la gradina, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 pers., 29 mp);
- Superior Room SSV (cu o camera, vedere laterala la mare, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 pers., 29 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.