Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anesis Blue Boutique Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 3 minute pe jos fata de plaja. Modernul hotel Anesis Blue Boutique este situat la doar cativa pasi de centrul orasului Hersonissos si de plaja.
Aeroportul Internaional Heraklion este la 25 km.
Anesis Blue Boutique Hotel ofera acces la cele mai importante atractii istorice din Creta, inclusiv Palatul Minoic din Knossos si Festos.

FACILITATI
Ofera piscina in aer liber, piscina pentru copii, bar la piscina si terasa cu sezlonguri.
Anesis Blue Boutique Hotel ofera acces rapid la centrul orasului si la promenada de pe litoral, cu toate barurile si cluburile de noapte celebre. De asemenea, in apropiere se gasesc satele traditionale Koutouloufari si Piskopiano.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului ofera clientilor mese delicioase si variate.

CAMERE
Hotelul are 35 de suite standard, 4 suite superioare si 11 suite executive. Toate sunt mobilate modern, cu design neo rustic si sunt dotate cu aer conditionat, frigider, zona de living si alte facilitati. Toate zonele hotelului, atat zonele comune, cat si camerele au acces gratuit la wi-fi.

Suite standard: Suita spatioasa, cu balcon cu vedere la piscina, gradina sau oras. Suprafata 18-20 mp, vedere la oras / munte / gradina / piscina, terasa, TV cu ecran plat, aer conditionat, izolare fonica, baie privata, WiFi gratuit.

Suite superioare: Mobilate modern, design neo rustic. Dotate cu aer conditionat, canapea, frigider, seif, uscator de par. Balcon sau terasa, avand o suprafata cuprinsa intre 25-27 mp.

Suite executive: Mobilate modern, cu design neo rustic, cu dormitor separat si zone de living. Dotate cu aer conditionat, frigider, seif, uscator de par. Balcon sau terasa, avand o suprafata de 25 mp.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.