Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMORGOS HOTEL


Descriere

Locatie

Centrul orasului Larnaca, la 6 km de aeroportul din Larnaca, la 500 m pana la statia de autobuz. Hotelul a fost renovat in noiembrie 2015.


Recomandari

Hotel modern, in centrul orasului Larnaca, in imediata vecinatate a centrelor comerciale, restaurante si baruri. Camere cu un design elegant, un cocktail bar, personal prietenos. O alegere excelenta pentru o evadare romantica.


Descriere camere

Un total de 46 camere: Single Rooms (~ 16 mp), Double Rooms (~ 16 mp), Double Superior Rooms (~ 22 mp), Double Superior Rooms for Single (~ 22 mp), Grand Superior Rooms (~ 20 mp).
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat / încălzire, baie (duș), uscător de păr, articole de toaletă, halate de baie și papuci, oglindă machiaj , TV cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi, telefon, seif electronic, mini-bar, ceai / cafea, fier si masa de calcat (la cerere), balcon.
Camera standard cu pat dublu sau două paturi de o persoană, o baie modernă, cu un perete de sticlă, balcon.
Camera superioară Pat dublu sau două paturi de o persoană, o baie modernă, cu un perete de sticlă, balcon.
Cameră Grand Superior pat dublu mare, baie cu un perete de sticlă, o terasă privată cu șezlonguri.
Tipul de pat suplimentar - pat standard. O sticlă de vin, fructe proaspete și apă minerală la sosire. Posibilitatea d camere comunicante. Serviciul zilnic de menaj, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.