Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIAS BEACH


Descriere

Hotelul Asterias Beach este amplasat intr-o regiune linistita, in apropierea rezervatiei naturale St. Nikandros, in apropierea restaurantelor, barurilor si magazinelor.

Localizare
Hotelul este localizat direct pe plaja golfului Makronissos, o plaja stralucitoare, premiata Blue Flag, renumita pentru nisipul fin, alb si apa curata.

Distante
- 50 km de Aeroportul International Larnaca
- pe plaja

Puncte de interes
- Manastirea Ayia Napa
- Parcul National Greco
- Nicosia, Larnaca, Limassol
- Muntii Trodos
- Satul pitoresc Omodos

Atu-uri
- Localizat pe plaja
- Bar pe acoperis

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: lobby, receptie, cocktail bar, magazin de suveniruri, internet corner, 2 piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara in cadrul centrului spa, incalzita in timpul iernii, activitati sportive precum volei pe plaja, teren de tenis, teren de mini-fotbal, tenis de masa, mini club pentru copii, programe de animatie, restaurant principal, restaurant italian, pool bar, bar pe plaja, bar pe acoperis, cocktail bar.

Tipuri de camere
- Garden view
- Pool & garden view room
- Side sea view
- Swim-up room
- Sea view
- Family room
- Superior room
- Junior suite

Dotari camere
Hotelul detine 288 de camere si suite, raspandite pe 6 etaje, culorile folosite pentru decor sunt alb, albastru si culoarea lemnului. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, prosoape de plaja, TV cu ecran plat si programe prin satelit, telefon cu linie directa, uscator de par, acces internet wireless gratuit, masa si fier de calcat, frigider, room service, seif, balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.