Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la doar 50 metri de plaja. Orasul Limassol se afla la aproximativ 15 km , Nicosia la 75 km si Paphos la 80 km. Zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 5 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: construit in 2019, hotelul are o singura cladire cu 207 camere cu vedere panoramica la mare, dispune de servicii de lux : centru wellness & SPA, 4 restaurante conduse de sefi cu stele Michelin, rooftop bar cu vedere panoramica la Marea Mediterana, lobby bar, bar principal, bar la piscina, receptie 24 de ore, lift, aer conditionat, sali de evenimente, magazine, babysitting (contra-cost), exchange, room service 24 ore, parcare, spalatorie, mini club pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Deluxe room : moderne, elegante sunt spatioase ( 45 mp) si dispun de pat dublu/ 2 paturi twin , meniu de perne, TV smart, baie spatioasa cu chiuveta dubla, cada si dus, uscator de par, oglinda cosmetica, halate si papuci de baie, cosmetice de lux, balcon, dressing, seif, birou , telefon, zona de relaxare, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, ventilator, conexiune la internet wireless gratuita.
Junior suite - dormitor, baie, living separat cu zona de luat masa, canepea, balcon spatios cu sezlonguri. Camerele au aproximativ 80 mp si pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii.
Duplex Suite - sunt foarte spatioase, dispun de 2 dormitoare dintre care unul din ele are si zona de living, piscina privata, jacuzzi.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.