Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KANIKA OLYMPIC LAGOON


Descriere

Locatie

Nissi Bay, la 3 km de Agia Napa, la 2 km de parcul acvatic, la 52 km de Aeroportul Internațional Larnaca, la 164 km de Aeroportul Paphos.


Recomandari

Spațiu verde extins cu piscine, restaurante și baruri, spa, cluburi pentru copii, zona adults only, programe de animație.


Descriere camere

Total 314 camere: Deluxe IV/PV or GV (~28 mp), Superior Rooms IV/ PV or GV (~30 mp), Superior Rooms Private Garden (~30 mp), Family Junior Suites IV/ PV or GV (~32 mp), Family Junior Suites Private Garden IV (~32 mp), Family Junior Suites Private Garden PV (~32 mp), Garden Rooms Private Garden (~38 mp), Garden Rooms Private Pool (~38 mp), Suites Executive SV (~36 mp), Junior Suites GV or PV (~30 mp), Superior Rooms SV Olympic Bay (~25 mp), Honeymoon Rooms GV or PV (~38 mp).


Facilitati camere: aer condiționat, seif (gratuit), TV prin satelit, mini-frigider, telefon direct, internet Wi-Fi gratuit, baie (duș / cadă), set de baie, uscător de păr, halate de baie și papuci, set de ceai / cafea (stoc reînnoit zilnic), balcon / terasă mobilat.
Băutură de bun venit la sosire.


Deluxe IV / PV / GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Superior Room IV / PV / GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Superior Room Private Garden Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Family Junior Suite IV / PV / GV Situate lângă piscina pentru copii. 2 camere cu ușa glisanta, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat triplu.
Family Junior Suite Private Garden IV Situate lângă piscina pentru copii. 2 camere cu ușa glisanta, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat triplu.
Family Junior Suite Private Garden PV Situate lângă piscina pentru copii. 2 camere cu ușa glisanta, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat triplu.
Garden Room Private Garden Situate la parterul clădirilor cu două etaje; zonă de living cu 2 canapele și un fotoliu-pat sau canapea cu pat extensibil și în spatele unei uși glisante un pat dublu.
Garden Room Private Pool Situate la parterul clădirilor cu două etaje; piscină privată, zonă de living cu 2 canapele și un fotoliu sau o canapea cu pat extensibil și în spatele unei uși glisante - un pat dublu.
Suite Executive SV Situate în clădirea centrală. Camera de zi și dormitor separata de o ușă. În camera de zi - o canapea și un fotoliu-pat; dormitor cu pat dublu. 2 televizoare. La sosire - vin spumant și fructe în cameră.
Junior Suite GV / PV Doar pentru adulți (18+). Stil tradițional, decor elegant, vedere la piscină și grădini tropicale, pat dublu. La sosire - vin spumant și fructe în cameră.
Superior Room SV Olympic Bay Situate în aripa hotelului dedicata doar adulților (18+). Pat dublu. La sosire - vin spumant și fructe în cameră.
Honeymoon Room GV / PV Numai pentru adulți (18+). Interior romantic, camera de zi cu canapea, pat dublu. La sosire - vin spumant și fructe în cameră.


Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.