Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Makronisos Village


Descriere

LOCALIZARE
Makronisos Village se afla la mai putin de 500 de metri de plaja Makronisos in Ayia Napa, se afla la 8 km de centrul plin de viata al statiunii Ayia Napa si la 77 km de Nicosia. Larnaca este la 40 km, iar Aeroportul International din Larnaca este la 52 km.

FACILITATI
Club are o piscina, un bar si un restaurant in mijlocul gradinilor bine intretinute. Facilitatile sportive si de agrement includ un centru de fitness cu sauna, o sala de jocuri cu biliard si un teren de tenis.

RESTAURANT
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit zilnic in zona de luat masa. Puteti savura arome mediteraneene la restaurantul proprietatii pentru pranz sau cina, iar barul asigura cafea si cocktailuri exotice.

CAMERE
Amenajate cu un balcon cu vedere la piscina, la gradina sau la zona din jur, apartamentele de la Makronisos includ o chicineta. Fiecare unitate este dotata cu frigider, plite de gatit si prajitor de paine, iar dormitorul are si aer conditionat. Baia include articole de toaleta gratuite.

Studio superior
Suprafata camerei 31 m
Situat la etajul 2, acest studio ofera aer conditionat si balcon. Acesta are zona de relaxare cu TV cu ecran plat, precum si o chicineta cu zona de luat masa si plita. Include acces gratuit la internet WiFi si un cantar.

Apartament superior cu 1 dormitor
Suprafata apartamentului: 41 m
Acest apartament are prajitor de paine, podea cu gresie/marmura si balcon. Include acces gratuit la internet WiFi si un cantar.

Bungalou
Suprafata bungaloului: 52 m
Acest bungalou are fierbator electric, balcon si vedere la imprejurimi.

Suita cu 1 dormitor
Suprafata camerei 41 m
Aceasta suita are ventilator de tavan, cuptor cu microunde, prajitor de paine si balcon.

Suita studio
Suprafata camerei 31 m
Acest studio are ventilator de tavan, cana fierbator, zona de luat masa si balcon. Este la etajul 2.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.