Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAVARRIA HOTEL


Descriere

Locatie

La 4,5 km de centrul orașului Limassol, la 65 km de orașul Paphos, 58 de kilometri de orașul Larnaca. Hotelul este format dintr-o clădire cu cinci etaje, deservite de 2 lifturi.


Recomandari

O zonă confortabilă, cu piscine, camere confortabile, acces internet, restaurant, bar, salon de înfrumusețare, servicii de inalta calitate. Plaja cu nisip este situata vis a vis.


Descriere camere

Un total de 130 de camere: Twin Rooms Inland View/Sea View (~23 mp), Doubles Superior Inland View/Sea View (~23 mp), Family Rooms Superior Inland View/Sea View (~46 mp).

Facilitati: aer conditionat/ incalzire, acces Wi-Fi gratuit, patut (la cerere), linie telefonica directa, TV prin satelit, seif (contra cost), mini-frigider (la cerere, contra cost), baie, uscator de par, fier si masa de calcat (la cerere), balcon mobilat.

Twin Room Inland View/Sea View Doua paturi de o persoana, birou, scaun, baie, vedere la peisajul rural sau la mare.

Double Superior Inland View/Sea View Pat king size, un set gratuit de facilitati pentru cafea / ceai, mini-bar, seif (gratuit), masa, scaun, baie, vedere la peisajul rural sau la mare.

Family Room Superior 2 camere standard, cu o ușă de legătură.
Serviciul de curățenie zilnică (cu excepția zilelor de duminica); lenjerie de pat și prosoape - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.