Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie
Insula Lefkada, in centrul si sudul Greciei de la podul Rio-Antirio (150 km) de la Grecia de Nord - de la Preveza (22 km).
Recomandari
Hotel compus dintr-o cladire cu patru nivele, situat in apropiere de malul marii, dispune de o gama variata de camere confortabile, restaurant, bar, acces la internet, servicii de inalta calitate. Perfect pentru o vacanta relaxanta.


Descriere camere
Un total de 101 camere: Doubles Superior & Triples Superior (~21 mp), Junior Suites SV (~21 mp), Suites Family SV (~45 mp).Facilitati camere: pat dublu sau doua paturi de o persoana, saltele anatomice Cocomat, acces la internet Wi-Fi (gratuit), TV cu ecran plat, telefon, frigider, filtru de cafea / ceai, cabina de dus, uscator de par, halate de baie (la cerere), balcon (majoritatea camerelor).Double Superior Pat dublu sau doua paturi de o persoanaTriple Superior Pat dublu si pat single.Junior Suite SV Pat dublu si canapea,cada de baie / dus cu hidromasaj.Suite Family SV Living cu canapea, doua dormitoare separate, doua bai. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 2/3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.