Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antinea Suites Hotel & Spa


Descriere

Antinea Suites Hotel & Spa, un hotel exclusivist de 4* construit in stilul architectural traditional cycladic cu facilitati moderne.

Localizare

Antinea Suites Hotel & Spa este situat in apropiere de Fira, la 400 de m de plaja intr-o locatie linistita si ofera o panorama magnifica a statiunii Kamari si a Marii Egee.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24 de ore, telefon, fax, acces gratuit la internet, centru de schimb valutar, room service, patut pentru copil, restaurant, autobus, spalatorie, baby-sitting, 2 piscine principale, jacuzzi in aer liber, umbrelute, sezlonguri, prosoape, pool/snack bar.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu mobila moderna, aer conditionat, mini bar, frigider, telefon, televizor cu satelit, radio, seif, uscator de par, halate de baie, papuci de baie, prosoape pentru piscine, baie, balcon sau terasa, acces la internet.

Activitati/Divertisment

Jacuzzi interior incalzit, sala de fitness complet echipata, sauna, baie turceasca, masaj, tratamente pentru corp si fata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Room service
Fitness
Babysitting
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car

Locatie