Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL LOS ALISIOS

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Acest complex plăcut este înconjurat de frumoase grădini amenajate. Plaja cu nisip, aflată la puțin peste 1 km, oferă o vedere fantastică la oceanul Atlantic. Această proprietate este situată convenabil, într-un loc liniştit, dar în apropiere de facilităţile şi centrul comercial al complexului.

Facilitati Hotel

 Proprietatea este locul de cazare ideal pentru vacanţe, oferind unităţi de cazare spaţioase şi confortabile, dar şi o atmosferă prietenoasă. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber cu zonă pentru copii şi şezlonguri la soare. De asemenea, se pot răcori cu o băutură la barul relaxant de la Alisios. 

Facilitati Camere

Proprietatea este locul de cazare ideal pentru vacanţe, oferind unităţi de cazare spaţioase şi confortabile, dar şi o atmosferă prietenoasă. Camerele sunt dotate cu balcon, bucatarie privata, baie privata, Tv cu ecran plat si canale prin satelit si facilitati pentru cafea /ceai. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )