Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Leon Hotel & Spa este cel mai nou hotel din Arad. Deschis in 2014, hotelul este pozitionat in apropierea raului Mures cu acces imediat la soseaua principal si la doar cateva minute de centrul orasului.

Construit pana in cele mai mici detalii de comfort si design interior, cu o arhitectura moderna, Leon Hotel & Spa doreste sa devina prima optiune a tuturor celor care viziteaza Aradul si doresc sa aiba parte de confort si servicii de prima clasa.

Hotelul are 31 de camere pregatite sa acomodeze peste 60 de oaspeti. Serviciile de Spa oferite (piscina interioara spatioasa, jacuzzi, sauna si masaj) adauga valoare confortului care il punen la dispozitia clientilor nostri. Restaurantul si cafeneaua Leon Cafe va servesc cu o experienta culinara unica si seri speciale.

Incepand cu prima jumatate a anului 2014 se pot face rezervari pentru evenimente business sau private. Hotelul este dotat sa acomodeze evenimente precum conferinte, intalniri de afaceri sau receptii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.