Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Adalya Resort 5*

Concept :Ultra All Inclusive

Anul deschideri: 2009



Localizare: Hotelul Adalya Resort se afla in statiunea Side, la 10 km de centrul orasului Side, la mai putin de 15 km de orasul Manavgat si la 60 km distanta de Aeroportul International Antalya.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal cu bufet suedez, un restaurant A l'a Carte cu specific otoman, o patiserie, 5 baruri, 5 piscine cu apa dulce ( dintre care o piscina interioara, o piscine de relaxare si una destinata copiilor), topogane (cel mai mare topogan avand 58 mp), plaja cu nisip, umbrele si sezloguri disponibile gratuit atat la piscine cat si la plaja, prosoape (necesita depozit), centru spa, magazine cu bijuterii si cadouri, mini market, sala de fitness, baie turceasca, teren de tenis, biliard, sah, aerobic, 2 sali de conferinta si posibilitatea practicarii sporturilor acvatice, loc de joaca pentru copii, mini disco.

Servicii contra cost: serviciile oferite de centrul spa, play station, serviciile medicale precum si cele de curatatorie, nocturna terenului de tenis, biliardul, sporturile acvatice motorizate, coafor. In conceptual Ultra All Inclusive al hotelului nu sunt incluse bauturile imbuteliate, sampania, cafeaua turceasca, internet caffe-ul , automatele cu jocuri, bowling.

Centru Spa ofera diferite tipuri de masaj, baie turceasca cu masaj traditional cu spuma si peeling corporal.

Hotelul dispune de un numar total de 210 camere distribuite in 2 corpuri de cladire si impartite in 3 tipuri diferite : camere Standard (cu o suprafata de 30mp), camere Family (cu o suprafata de 60 mp) si Suite (cu o suprafata de 60 mp).

Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu : Wc cu cada, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, Tv LCD cu canale prin satelit, mini bar, parchet laminat, mini bar, seif, serviciu pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Camerele Family sunt formate din doua camere cu usa despartitoare si au o baie. Dotarile sunt similar cu cele ale camerelor Standard.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.