Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA CLAROS HOTEL


Descriere

Hotelul AKKA Claros de 4 stele a fost fondat in 2003, special conceput pentru a se asigura ca dumneavoastra, oaspetii stimati si in special familiile cu copii sa va puteti petrece vacanta confortabil. Hotelul AKKA Claros vă găzduiește, de asemenea, în călătoriile culturale, in apropierea atracțiilor istorice și turistice din Kemer.

Localizare

AKKA Hotels Claros este situat în cartierul Kiris (Kiriş) din statiunea Kemer, una dintre cele mai populare destinaţii din Antalya, la doar 350 m distanţă de mare. Situat la poalele munților istorici Olympos, în poala naturii, într-o zonă înconjurată de portocali și păduri de pini, Hotelul AKKA Claros are o atmosferă caldă de familie. Acesta se află la 44 km de centrul orașului Antalya, la 65 km de Aeroportul Antalya și la 7 km de Kemer.

 

Facilitati hotel

In cadrul proprietatii se pot servi preparate si bauturi in restaurante, dintre care unul principal, snack restaurant; lobby bar; pool bar. Micul dejun ofera  din bucătăria turcească și internațională sunt servite sub formă de bufet. De asemenea, in cadrul hotelului puteti beneficia de telefon si servicii de fax; servicii de curatare a hainelor, TV; umbrele si sezlonguri; activitati de zi (gimnastica de dimineata; darts; volleyball; Zumba step aerobic; gimnastica in piscina competitii; muzica live), dar si program de seara (seri turcesti; show-uri; karaoke; discoteca) ; table de tenis si darts; babysitter; fitness; sucuri fresh; cabinet medical; servicii foto; hammam si sauna; SPA. De asemenea, va puteti petrece timpul intr-o piscina grandioadsa de 480 mp pentru adulti, dar si copiii dvs. se pot distra la o piscina de 5 mp si 30 cm adancime.

 

Facilitati camere

Urmarind sa ofere simplitate si modernitate, toate camerele au pardoseli cermaice; balcon; bai sau cabina de dus; uscator de par, telefon,minibar, TV su Satelit National si Inyernational; aer conditionat (in anumite ore) si canapea.

 

Info

*** Descrierea are caracter informativ.

Pentru informatii suplimentare, se recomanda consultarea factsheet-ului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje