Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON BELVIL


Descriere

Hotelul este situat in Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului Antalya. Hotelul a fost construit in anul 1995, suprafata totala este de 90 000 m2 si ultima renovare a avut loc in anul 2012. Hotelul are o cladire cu 4 nivele si 36 de cladiri Bungalow cu 1-2-3 nivele. Facilitati hotel:Oaspetii hotelului vor fi rasfatati cu servicii si facilitati:restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian, chinezesc), 6 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 6 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, 3 sali de conferinte, 6 terenuri de fotbal, internet WiFi (pe intreg teritoriul hotelului, gratuit), internet cafe (contra cost).Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sala fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, fotbal pe plaja, baschet, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, nocturna teren de tenis, inchiriere echipament de tenis, tenis de masa, darts, tir cu arcul, bocce, sporturi nautice fara motor, animatie, muzica live, discoteca. Facilitati camere: Acest hotel de 5* ofera camere frumos mobilate si dotate cu : baie cu cada sau dus, foehn, papuci, aer conditionat centralizat (Main Building), aer conditionat individual (Bungalow), televizor, telefon, minibar, set ceai/cafea seif (gratuit), balcon, internet WiFi (gratuit). Facilitati copii: Cei mici vor dispune de facilitati precum: 2 piscine (cu incalzire), 3 tobogane, loc de joaca, club pentru copii (0-3 ani - prezenta unuia dintre parinti este obligatorie), miniclub (4-12 ani), club teenageri (13-16 ani, iunie - septembrie) . Plaja este proprie si nisip. Plaja este delimitata pe zone: comuna, pentru nefumatori, pentru adulti. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 40 km de aeroportul din Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya. Complexul se intinde pe 9 ha si are o plaja privata, gradina cu flori si palmieri.

Facilitati hotel

Papillon Belvil ofera turistiilor 507 camere, la care se adauga urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, restaurant pentru copii, baruri, plaja privata, 8 piscine exterioare, centru SPA, servicii medicale, curatatorie/spalatorie, centru fitness.

Facilitati camere

Hotelul ofera 132 camere in cladirea principala si 365 camere in bungalow-uri. Camerele spatioase si moderne sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, minibar, televizor, telefon, facilitati pentru preparare cafea/ceai, seif.

Facilitati copii

Copii pot beneficia de un restaurant a lor, parc acvatic, piscina exterioara, kids club, programe de animatie.

Plaja

Plaja privata este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Site oficial: https://www.papillon.com.tr/belvil/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )