Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Hotelier ' Wellness & Spa PERLA' se bucura de o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai.Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA dispune de 16 camere cu paturi twin, 24 camere cu paturi matrimoniale si 8 apartamanete.

Facilitati:
-balcon
-minibar;
-telefon;
-televiziune prin cablu;
-internet wireless;
-loc sanitar cu cabina dus
-uscator de par;
-halate de baie;
-pat de copilas;


Restaurantul complexului Hotelier 'Wellness & Spa PERLA' dispune de 160 de locuri, restaurantul se afl? in incinta hotelului si se adreseaz? atat persoanelor cazate cat si vizitatorilor ocazionali.

Sala de conferint? este locul perfect pentru intalniri de afaceri si traininguri, avand o capacitate de 180 de locuri. Este dotat? cu ecran de proiectie, video-proiector, flipchart si sistem de sonorizare. In plus, sala beneficiaz? de o terasa proprie unde se pot servi gust?ri in cadrul unor cofee-break-uri sau chiar cine festive.


Wellness&Spa
Centrul wellness & spa din cadrul Complexului Hotelier 'Wellness & Spa PERLA' dispune de 2 interioare cu apa termala, 2 jacuzzi interioare cu apa termala,1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala,1 bazin exterior cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala , 1 sauna turceasca. Acesta este o oaz? de liniste, de inc?rcare pozitiv? si relaxare total?. Serviciile complete si profesionale pe care le punem la dispozitie v? vor ajuta s? v? obtineti echilibrul, s?n?tatea, frumusetea si buna dispozitie.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie