Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ami a fost deschis in anul 2008 find cotat la categoria de trei stele superior. Serviciile ireprosabile sunt dovada renumelui pe care hotelul si restaurantul il poarta printre clienti.

Capacitatea totala maxima de cazare a Hotelului Ami este de 60 de locuri.
Hotelul Ami este structurat astfel: parter + etaj 1 + etaj 2 + etaj 3 + etaj 4, hotelul fiind dotat cu lift.
Hotelul Ami dispune de 30 de camere cu pat matrimonil/twin.La cerere deasemenea pensiunea oferă pat suplimentar la cerere.

Toate camerele Hotelului Ami sunt dotate cu aparate de aer conditionat, frigider , cabina de dus, uscator de par, radio, TV conectat la reteaua de cablu, telefon cu acces international direct, internet, baie si balcon, mobilier ultra-modern, saltele ortopedice, ferestre termopan/velux.

Hotelul Ami dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu aer conditionat, conexiune la internet de mare viteza, proiector si panou de proiectie. De asemenea sala de conferinta este dotata cu echipament de traducere si conferinta wireless.

Hotelul Ami poate oferi la cerere transfer aeroport sau alte destinatii, taxi si limuzina sau inchirieri masini. Hotelul dispune de o parcare pazita cu o capacitate de 20 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie