Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Hotelul este amplasat in centrul nou al statiunii Baile Herculane. Facilitati hotel: restaurant, seif la receptie, centru Spa (impachetari cu struguri, cu ceai verde, cu ciocolata, cu ghimbir, masaje relaxante, masaje de reflexoterapie, masajul Shiatsu, detoxifieri, jacuzzi si dus subacval), baza de tratament, bazin termal/agrement acoperit, lift (acces inclusiv in baza de tratament), detectoare de fum şi sistem de prevenire a incendiilor în toate zonele publice, acces la internet, sala de conferinta (capacitate de 40 de locuri). Hotelul dispune de 38 de locuri de cazare in cele 12 camere si 7 apartamente. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de interior, telefon, radio cu ceas desteptator, incalzire centrala.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de interior, telefon, radio cu ceas desteptator, incalzire centrala.
Descriere facilitati:
restaurant, seif la receptie, centru Spa (impachetari cu struguri, cu ceai verde, cu ciocolata, cu ghimbir, masaje relaxante, masaje de reflexoterapie, masajul Shiatsu, detoxifieri, jacuzzi si dus subacval), baza de tratament, bazin termal/agrement acoperit, lift (acces inclusiv in baza de tratament), detectoare de fum şi sistem de prevenire a incendiilor în toate zonele publice, acces la internet, sala de conferinta (capacitate de 40 de locuri). Hotelul dispune de 38 de locuri de cazare in cele 12 camere si 7 apartamente.
Locatie:
hotelul este amplasat in centrul nou al statiunii Baile Herculane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.