Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parang


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti. Facilitati hotel: receptie non-stop, 2 restaurante (unul clasic si unul dietetic), terasa, discoteca, bar de zi (60 de locuri), internet wireless, masaj, sauna, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, spalatorie, masa de biliard, tenis de masa, table, remmy, sah, internet caffe (contra cost), jocuri mecanice, cofetarie, sala de spectacole, parcare gratuita (capacitate de 40 de locuri), baza de tratament. Hotelul are un numar de 366 camere respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor. Facilitati camere: TV, baie cu dus, articole de toaleta, incalzire centrala, radio, telefon, frigider (contra cost), balcon.
Descriere camere:
TV, baie cu dus, articole de toaleta, incalzire centrala, radio, telefon, frigider (contra cost), balcon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, 2 restaurante (unul clasic si unul dietetic), terasa, discoteca, bar de zi (60 de locuri), internet wireless, masaj, sauna, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, spalatorie, masa de biliard, tenis de masa, table, remmy, sah, internet caffe (contra cost), jocuri mecanice, cofetarie, sala de spectacole, parcare gratuita (capacitate de 40 de locuri), baza de tratament. Hotelul are un numar de 366 camere respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor.
Locatie:
hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.