Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tusnad


Descriere

Hotelul Tusnad este situat in zona centrala a statiunii Baile Tusnad. Facilitati hotel: 108 camere din care 23 camere 3* (modernizate) si 85 camere standard 2* (nerenovate), restaurant clasic, bar de zi, acces la baza proprie de tratament prin pasarela, parcare proprie pazita, camera de bagaje, coafura, cosmetica, piscina cu apa minerala incalzita (in cadrul bazei de tratament, poate fi folosita exclusiv pentru tratament, la prescriptie medicala). Facilitati camere: paturi twin, balcon, baie proprie, TV. Camerele de 3* sunt modernizate, au mobilierul schimbat si baie cu cabina de dus.
Descriere camere:
paturi twin, balcon, baie proprie, TV. Camerele de 3* sunt modernizate, au mobilierul schimbat si baie cu cabina de dus.
Descriere facilitati:
108 camere din care 23 camere 3* (modernizate) si 85 camere standard 2* (nerenovate), restaurant clasic, bar de zi, acces la baza proprie de tratament prin pasarela, parcare proprie pazita, camera de bagaje, coafura, cosmetica, piscina cu apa minerala incalzita (in cadrul bazei de tratament, poate fi folosita exclusiv pentru tratament, la prescriptie medicala).
Locatie:
Hotelul Tusnad este situat in zona centrala a statiunii Baile Tusnad.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.