Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE UBUD VILLAGE HOTEL

Descriere

Situat AZn apropiere de o pdure, acest hotel urban se afl de asemenea AZn inima Ubudului. La cele mai apropiate locuri de fcut cumprturi se poate ajunge AZn aproximativ 100 de m. PA?n la aeroportul Bali Denpasar - Ngurah Rai (DPS) sunt aproximativ 58 de km.
La locul de cazare sunt acceptate urmtoarele carduri de credit: American Express, Visa Ci MasterCard.
ClienCii pot petrece noaptea AZn 28 de camere. La recepCia deschis 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice or. Hotelul cu aer condiCionat ofer asistenC medical, room-service, un serviciu de spltorie Ci o spltorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibil AZn spaCiile comune. Exist de asemenea Ci magazine. O grdin ofer mai mult spaCiu pentru relaxare Ci odihn AZn aer liber. Cei ce cltoresc cu autoturismul propriu AZl pot parca AZn parcarea locului de cazare. Oferta cuprinde Ci un autobuz propriu pentru navet. BicicliCtii au la dispoziCie locuri de parcare pentru biciclete.
An camere exist o buctrie Ci o baie; aparatul de aer condiCionat creeaz o atmosfer plcut. An majoritatea camerelor se gseCte cA?te un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat aKing sizea. De asemenea, sunt disponibile un seif Ci un minibar. Mai sunt disponibile Ci un minifrigider Ci un aparat pentru cafea/ceai. An plus, exist un telefon cu apelare direct, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV Ci WiFi. An spaCiul de cazare clienCii au la dispoziCie papuci de cas. Baia dotat cu duC Ci cad, clienCilor le stau la dispoziCie un usctor de pr Ci halate de baie.
Exist diverse locuri unde se poate lua masa: o sal de mese, o sal pentru micul dejun Ci o cafenea. ClienCilor le st la dispoziCie un restaurant pentru nefumtori cu aer condiCionat, cu scaune AZnalte pentru copii Ci o zon separat pentru nefumtori. Se ofer spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental de la bufet garanteaz o zi bun de dimineaC. La amiaz Ci seara se poate alege AZntre un meniu A la carte sau un meniu fix. De asemenea, hotelul pune la dispoziCie oferte speciale de mas.
Piscina exterioar cu zon pentru copii se potriveCte perfect pentru odihn activ Ci antrenament acvatic constant. Cezlongurile Ci parasolurile invit la odihn pe teras. La barul piscinei sunt oferite buturi rcoritoare. An ce priveCte timpul liber, unitatea de cazare mai ofer, pe lA?ng o sal de fitness, un spa Ci un solariu, Ci caiac Ci terapii prin masaj contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.