Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM APART HOTEL BANSKO


Descriere



Localizare

Apart Hotel Dream se află la poalele muntelui Pirin, la 350 de metri de telecabină, oferind apartamente și studiouri cu WiFi gratuit. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietăţii. Telegondola se afla la 350 de m de hotel, iar telescaunul se afla la 400 de m.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor internet WiFi, parcare privata, piscină interioară, restaurant si bar. Restaurantul hotelului serveşte mic dejun cu preparate de casă. Barul din hol este prevăzut cu şemineu şi asigură o gamă variată de băuturi răcoritoare şi alcoolice, într-o atmosferă primitoare. În timpul lunilor de iarnă, oaspeții pot folosi piscina interioară și sauna, iar cada cu hidromasaj, baia rusească și masajele sunt disponibile la un cost suplimentar.

 

Facilitati camere

Toate apartamentele au TV prin cablu şi o zonă de relaxare cu o canapea. De asemenea, apartamentele includ o bucătărie sau o chicinetă bine utilată, cu zonă de luat masa şi o baie cu duş sau cadă. Toate unităţile au balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.