Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA FANTASY HOTELS & AQUAPARK


Descriere

Localizare: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa 5* este un complex situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, premiata cu ”Blue Flag”. Hotelul a primit mai multe premii si distinctii pentru calitatea si servicii oferite, unul dintre acestea fiind premiul pentru sustenabilitate in turism, acordat de Travelife Gold. Amplasat pe o suprafata de 200.000 mp, inconjurat de paduri, hotelul a fost deschis in 2003, insa ultima renovare a avut loc in anul 2012. Facilitati camere: Toate camerele beneficiaza de balcon privat, birou si aparatura necesara prepararii cafelei si a ceaiului. Minibarul din camera este contra cost pentru toate variantele de cazare. Camerele din corpul central au un pat dublu si un pat de o persoana, aer conditionat centralizat, TV satelit, baie cu uscator de par, seif (contra cost), telefon si internet wireless (contra cost daca doriti sa il accesati din camera; hotelul are un punct de acces internet gratuit, in lobby). Facilitati hotel: In incinta hotelului exista 6 piscine (4 exterioare si 2 interioare) si 7 restaurante. Restaurantul Mario’s ofera un meniu à la carte si specialitati italiene, iar Mandarine Gourmet serveste preparate asiatice exotice. Celelalte restaurante ale complexului asigura preparate din bucataria turceasca, fructe de mare proaspete si fripturi. Un argument in plus pentru familii este parcul acvatic aflat chiar in incinta resortului, cu o capacitate de 4.000 de persoane pe zi, pentru care oaspetii hotelului au intrare gratuita (bauturile si mancarea sunt insa contra cost, iar plata se face cu un card de credit – cu limita de 300 lire turcesti, pe care il vor primi de la receptia hotelului, in momentul cazarii). Optiunile de relaxare includ un centru SPA cu hamam turcesc si sauna (gratuit pentru oaspetii cazati in camerele club), centru de fitness, miniclub pentru copii de 4-12 ani si club junior pentru 13-16 ani, darts, fotbal, baschet, volei, canoe, minigolf, tir cu arcul, tenis de masa, spectacole de animatie, karaoke, aerobic, nopti turcesti si dans din buric. Contra cost, turistii pot opta pentru bowling, biliard, calarie, scufundari, sporturi nautice. Plaja este privata, cu nisip fin si chei. Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite (atat la plaja, cat si la piscina).

Localizare:

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa 5* este un complex situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, premiata cu ”Blue Flag”. Hotelul a primit mai multe premii si distinctii pentru calitatea si servicii oferite, unul dintre acestea fiind premiul pentru sustenabilitate in turism, acordat de Travelife Gold. Amplasat pe o suprafata de 200.000 mp, inconjurat de paduri, hotelul a fost deschis in 2003.

Facilitati camere:

Toate camerele beneficiaza de balcon privat, birou si aparatura necesara prepararii cafelei si a ceaiului. Minibarul din camera este alimentat zilnic cu bauturi racoritoare, fara alcool. Camerele din corpul central au un pat dublu si un pat de o persoana, aer conditionat centralizat, TV satelit, baie cu uscator de par, seif, telefon (contra cost) daca doriti sa il accesati din camera; si internet wireless gratuit.

Facilitati hotel:

In incinta hotelului exista 6 piscine (4 exterioare si 2 interioare) si 7 restaurante. Restaurantul Mario’s ofera un meniu à la carte si specialitati italiene, iar Mandarine Gourmet serveste preparate asiatice exotice. Celelalte restaurante ale complexului asigura preparate din bucataria turceasca, fructe de mare proaspete si fripturi. Un argument in plus pentru familii este parcul acvatic cu 31 de tobogane aflat chiar in incinta resortului, cu o capacitate de 4.000 de persoane pe zi, pentru care oaspetii hotelului au intrare gratuita (bauturile si mancarea sunt insa contra cost, iar plata se face cu un card de credit – cu limita de 300 lire turcesti, pe care il vor primi de la receptia hotelului, in momentul cazarii). Optiunile de relaxare includ un centru SPA cu hamam turcesc si sauna (gratuit pentru oaspetii cazati in camerele club), centru de fitness, miniclub pentru copii de 4-12 ani si club junior pentru 13-16 ani, darts, fotbal, baschet, volei, canoe, minigolf, tir cu arcul, tenis de masa, spectacole de animatie, karaoke, aerobic, nopti turcesti si dans din buric. Contra cost, turistii pot opta pentru bowling, biliard, calarie, scufundari, sporturi nautice.
Plaja este privata, cu nisip fin si chei. Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite (atat la plaja, cat si la piscina).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sporturi
Piscina interioara
CH ( incalzire centralizata )