Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARORA HOTEL


Descriere

Hotelul Arora 4* este situat în districtul distins al regiunii Egeane, Kusadasi, serveste oaspeţii cu calitatea şi locaţia sa, aproape de oraşele antice Efesia, Prienne, Milet, Didyma şi de Biserica Casa Fecioarei Maria.Localizare
Hotelul Arora 4* este situat la 40 m fata de coasta marii in zona Yavansu - Kusadasi la 4 km distanta de centrul orasului si la 80 km de aeroportul Izmir.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 2 restaurante interioare, restaurant exterior, restaurant a la carte, snack bar, cafenea, pool bar, lobby bar, viatmin bar, doctor, coafor, magazin, masaj, sauna, centru fitness, baie turceasca, plaja privata cu nisip la 25 de m, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, spalatorie.

Facilitati camere
Hotelul dispune de: 76 camere standard si 4 camere familiale. Acestea sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV, minibar, aer conditionat, seif, camerele pot avea vedere la mare sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.