Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Hawaii este localizat la câțiva pași de centrul orașului Marmaris, de Marele Bazar istoric și de castelul din Marmaris.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor o piscina cu apa dulce, terasa insorita cu sezlonguri si umbrele, plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, tratamente spa, baie turceasca, sauna, sala de fitness, lift. Serviciile aditionale sunt receptie deschisa 24 h, curs valutar, Wi-Fi de mare viteză gratuit (toate zonele publice), serviciu de spălătorie și curățătorie chimică, serviciu de călcat, doctor de garda.

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt renovate (2015/2021) pentru a oferi tot ce aveți nevoie pentru un sejur perfect în Marmaris.

În total 96 de camere (40 de camere standard cu vedere completă la mare, 48 de camere standard cu vedere la uscat și 8 camere de familie cu vedere la mare sau la uscat).

Toate camerele au parchet, minibar (o sticlă de apă în ziua sosirii), facilități pentru ceai și cafea, TV prin satelit, seif (contra cost), uscător de păr, telefon, aer condiționat , baie cu cabină de duș și WC.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.