Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JASMIN BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Jasmin Beach, construit pe o suprafață de 13.200 m2 în Gümbet, Bodrum, este situat la doar 20 de metri de mare, si oferă oaspeților săi servicii de calitate, avand un nr. de 275 de camere. Oaspetii au la dispozitie numeroase alternative delicioase de mâncare și băuturi ce se regasesc la restaurantul principal al unității, restaurantul a'la carte și 4 cele baruri. Pentru oaspeții care doresc să se relaxeze, în centrul SPA sunt oferite tot felul de servicii precum baie turcească, baie cu aburi, saună și masaj. Vă puteți menține în formă în centrul de fitness situat în centrul SPA. Puteți înota în cele 3 piscine în aer liber sau in piscina interioară. Pentru oaspetii cei mici, hotelul ofera 4 piscine si diverse animații și activități.

Localizare

Viaţa de noapte vibrantă din Bodrum se află la doar 5 minute de mers cu maşina de hotelul Jasmin Beach. Aeroportul oraşului Bodrum este la 35 km, iar hotelul asigură parcare privată gratuită.

 

Facilitati hotel

Există 3 piscine în aer liber, 1 piscină interioară, 4 piscine pentru copii și 3 tobogane cu apă. Unitatea este la 20 de metri de mare.

Puteți beneficia de baie turcească, saună, baie de aburi, masaj și centru de fitness în centrul SPA al unității.Hotelul ofera animații de zi și de noapt și puteți petrece o vacanță distractivă cu toate oportunitățile de activitate, cum ar fi volei pe plajă, darts, tenis de masă și biliard.

 

Facilitati camera

În camere există aer condiționat, telefon, uscător de păr, duș, minibar, seif, balcon sau terasă. Multe dintre camerele noastre au vedere la piscină/gradină, iar unele au vedere la mare. În plus, la cererea oaspeților este oferit un pat pentru copii.

 

Info

 Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Fitness