Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR HOTEL DELUXE


Descriere

Hotel Korumar Deluxe Kusadasi este situat pe malul marii, la 70 km de aeroportul orasul Izmir, la 2 km de centrul statiunea Kusadasi si la 10 km de cetatea antica Efes. Hotelul a fost construit in anul 1990, iar ultima renovare a avut loc in anul 2011.

Localizare

Hotelul se situează pe o stâncă, oferind turiștilor o priveliștea deosebită asupra Mării Egee, acesta având și plaja într-un mic golfuleț.

Facilitati hotel

Hotelul deține una dintre cele mai mari piscine în aer liber din regiunea mării Egee. Este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Hotelul are, de asemenea, două plaje private, snack bar, beach bar, 4 restaurante, lobby bar, sala de fitness, teren de tenis și spa.

Facilitati camere

Camere sunt dotate astfel încât să ofere oaspeților o experiență cât mai plăcută, având duș, balcon, aer condiționat, telefon, TV LED, Wi-Fi, seif digital, minibar, uscător de păr, fierbător de apă-ceai și cafea.

Plaja

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Room service
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Lift
Sporturi
Piscina interioara
Babysitting
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car