Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIBERTY HOTELS LYKIA ADULT ONLY (EX SENTIDO LYKIA)


Descriere

Localizare: Este un complex situat la 18 km de orasul Fethiye, la 3 km de localitatea Oludeniz Facilitati camere: Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, cdus/baie, uscator de par, produse de toilet, papuci de baie, TV LCD, telefon, Wi Fi, Minibar, fierbator pentru ceai sau cafea, balcon Facilitati hotel: Piscina exterioara, restaurant principal, 7 restaurante A la Carte, 5 baruri, gradina, bai turcesti, spa, teren de tenis, teren de baschet, mini-golf, aqua park cu topogane.

Localizare

Înconjurat de păduri de pini, Hotelul Liberty Lykia Adults Only se află pe malul mării, oferă o plajă cu nisip și pietriș la 300 de metri.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie  facilitati spa, WiFi gratuit, 7 restaurante, 6 baruri, o casă de vinuri, piscina exterioara, piscina interioara incalzita, centru spa, masaj, sala de fitness.

Facilitati camere

 Toate camerele au seif, aer conditionat, baie privata cu dus, uscator de par, articole de toaleta, papuci, TV cu ecran plat,telefon, minibar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, fierbator electric, balcon, WiFi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Sporturi