Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA LOTUS BEACH (EX SENTIDO)


Descriere

Localizare: Oferind o plajă privată cu nisip lungă de 700 de metri, cu 2 debarcadere, Sentido Orka Lotus Beach este o proprietate înconjurată de pini, situată la 1 km de centrul orașului Icmeler. Facilitati camere: Camerele de la Sentido Orka Lotus Beach au mobilier din lemn și sticlă. Fiecare dintre ele are aer condiționat, balcon , seif, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Minibarurile sunt aprovizionate zilnic cu sticle de apă și cu bere. Facilitati hotel: Oferă restaurant principal, restaurante a la carte, snack bar, baruri, o piscină în aer liber, cu un parc acvatic și un centru spa, terenuri de tenis, centru fitness , biliard , tenis de masa, scufundari . Există WiFi gratuit în zonele publice.

Localizare:

Oferind o plajă privată cu nisip lungă de 700 de metri, cu 2 debarcadere, Sentido Orka Lotus Beach este o proprietate  înconjurată de pini, situată la 1 km de centrul orașului Icmeler.

Facilitati camere:

Camerele de la Sentido Orka Lotus Beach au mobilier din lemn și sticlă. Fiecare dintre ele are aer condiționat, balcon , seif, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Minibarurile sunt aprovizionate zilnic cu sticle de apă și cu bere.

Facilitati hotel:

Oferă restaurant principal, restaurante a la carte, snack bar, baruri,  o piscină în aer liber, cu un parc acvatic și un centru spa, terenuri de tenis, centru fitness , biliard , tenis de masa, scufundari . Există WiFi gratuit în zonele publice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Sporturi