Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Complexul turistic ,,Pensiunea Cristal - Restaurant Coliba Vanatorului', situat in Bran, va sta la dispozitie in tot cursul anului pentru concedii, vacante, dar si pentru intalniri de afaceri, conferinte si traininguri.

Personalul care deserveste complexul turistic este ospitalier si va ajuta sa petreceti un sejur deosebit.Camerele: spatioase dotate cu mobilier din lemn, televizor si minibar. Fiecare camera are baie proprie, dotata cu cabina de dus.

Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Restaurantul Coliba Vanatorului este dotat cu mobilier din lemn pictat manual, care ofera un cadru ambiental rustic, traditional, iar preparatele sunt de asemenea traditionale si vanatoresti, precum denumirea restaurantului.


Facilitati: parcare mare, amenajata, ideala pentru accesul grupurilor cu autocare.

Turistii beneficiaza de un teren de sport amenajat pentru fotbal si tenis de camp. Se poate juca si in nocturna.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie