Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Capitol


Descriere

Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul central. Hotelul dispune de 183 de camera duble,. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, seif, lift, ziare, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, fax/copiator (cost suplimentar), parcare pe strada, internet wireless gratuit. Facilitati camere: baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul central. Hotelul dispune de 183 de camera duble,. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, seif, lift, ziare, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente, parcare pe strada, internet wireless gratuit. Facilitati camere: baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, seif, lift, ziare, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente, parcare pe strada, internet wireless gratuit.
Locatie:
Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul central.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.