Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis - Gara de Nord


Descriere

Hotelul Ibis Nord este situat central, in proximitatea Garii de Nord, la cateva minute distanta de Piata Victoriei. Facilitati hotel: 250 camere (inclusiv 106 camere pentru nefumatori) dintre care 16 apartamente si 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Hotelul are 8 sali de conferinta, business corner,restaurant, bar, parcare privata cu plata. Facilitati camere: baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet. Accesul in toate camerele se face pe baza de cartele magnetice.
Descriere camere:
baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet. Accesul in toate camerele se face pe baza de cartele magnetice.
Descriere facilitati:
250 camere (inclusiv 106 camere pentru nefumatori) dintre care 16 apartamente si 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Hotelul are 8 sali de conferinta, business corner,restaurant, bar, parcare privata cu plata.
Locatie:
Hotelul Ibis Nord este situat central, in proximitatea Garii de Nord, la cateva minute distanta de Piata Victoriei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.