Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel CONAC BAVARIA


Descriere

Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin. Facilitati camere: baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin. Facilitati camere: baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Descriere camere:
baie cu dus/cada, telefon, mini-bar, TV (LCD), uscator de par, internet wireless, balcon/terasa.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurante, bar, terasa, camera de bagaje, sistem central de incalzire, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator, biblioteca, loc de joaca pentru copii, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, non-smoking hotel, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Unitatea dispune de 53 de locuri in 22 de spatii de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente, cu mobilier modern si unicat, sculptat in lemn in unele camere, cu paturi baldachin.
Locatie:
Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, localizat pe ruta principala - DN 1.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.