Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Teilor ** este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Calimanesti-Caciulata, la 60 de metri de Hotel Central, si dispune de toate facilitatile pentru o experienta unica.

Facilitati hotel: restaurant (100 locuri), bar, terasa, sala de conferinte (70 locuri), curatatorie, seif, parcare, spalatorie.

Dotari camere: Hotel Teilor, renovat, dispune de 103 locuri in camere cu doua locuri si camere cu un loc dotate cu Tv color, cablu TV, baie cu dus, ventilator.

Servicii de masa: se acorda in Restaurantul Central, restaurant de categoria a II-a, in regim de pensiune completa cu fisa de cont.

Tratament: Tratamentele se fac in baza de tratament a Hotelului Central. Tratamentele se fac prin cura interna (ape minerale de baut pentru afectiuni ale tubului digestiv, ale cailor biliare, ale rinichilor si cailor urinare), cura externa (pentru afectiuni ale aparatului locomotor, ginecologice, ale cailor respiratorii superioare) si tratament parenteral (injectii intramusculare cu apa sulfuroasa pentru alergoze cutanate).

In baza de tratament se pot face tratamente diverse cu medicamente recunoscute pe plan intern si international: Gerovital H3, Aslavital, Pell-Amar.

Turistii cazati la aceasta unitate beneficiaza de acces la Aqua Park Cozia la tariful preferential de 1leu/zi/persoana reprezentand activarea bratarii de acces

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie