Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Premier


Descriere

Amplasare: este intr-o zona linistita, in partea de vest a orasului.
Descriere camere:
Dotari camere: pat single sau double, televizor, cablu, internet, telefon Camerele sunt formate dintr-o singura incinta, cu baie si toaleta. Apartamentele sunt formate din mai multe incinte(dormitor, living, baie).
Descriere facilitati:
Transport de/la aeroport Mic dejun in camera Apartament nuptial Business center Rent a car Curatatorie Spalatorie Serviciu de calcat haine Servicii speciale de internet Acces internet gratuit wireless Fax si servicii fotocopiere Sali de conferinta Facilitati pentru mese organizate Pranz la pachet Room service Aparat de lustruit pantofi Receptie 24/24h Aer conditionat Spatii publice și private nefumatori Bar Mic-dejun bufet Spatiu pentru fumători Lift Express Check-In/Check-Out Parcare gratuita Gradina Încalzire centrala Camera de bagaje Ziare Camere nefumatori Parcare Se accepta animale de companie Restaurant Camere si facilitati pentru persoane cu dizabilitati Camere izolate fonic Terasa Cutie de valori
Locatie:
Hotelul se afla la 2,8 km de Orașul vechi din Cluj-Napoca , iar Cluj Arena se află la 2 km. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este la 11 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.