Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Transilvania


Descriere

Hotel Transilvania, situat in centru, in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase. Facilitati hotel: restaurant, terasa de vara, sala de conferinte, parcare, pastrare bagaje, seif, uscator de par si fier de calcat (dispinibil la receptie), informatii turistice, inchirieri auto, servicii de spalatorie si calcatorie. Facilitati camere: Internet wireless gratuit, TV cablu digital, linie telefonica cu acces national/ international (contra cost), minibar, geamuri termopan dotate cu Low-E pentru o izolare fonica perfecta, aer conditionat, lampa de citit la noptiera, uscator de par.
Descriere camere:
Internet wireless gratuit, TV cablu digital, linie telefonica cu acces national/ international (contra cost), minibar, geamuri termopan dotate cu Low-E pentru o izolare fonica perfecta, aer conditionat, lampa de citit la noptiera, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa de vara, sala de conferinte, parcare, pastrare bagaje, seif, uscator de par si fier de calcat (dispinibil la receptie), informatii turistice, inchirieri auto, servicii de spalatorie si calcatorie.
Locatie:
Hotel Transilvania, situat in centru, in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.